logo Helse Nord IKT
En mann som sitter foran en datamaskin

Jobbe hos oss?

Som ansatt i Helse Nord IKT er du en del av et av Nord-Norges største og mest spennende IT-miljø.

Jobbe i Helse Nord IKT​

Som medarbeider i Helse Nord IKT får du muligheten til å bli del av et mangfoldig og høykompetent IKT-miljø. Vår visjon er å få helse og IKT til å smelte sammen, og dette får vi til gjennom å utvikle framtidsrettede løsninger.  Vi har rundt 490 ansatte fordelt på 11 arbeidssteder i Nordland, Troms og Finnmark. ​

Medarbeiderne i Helse Nord IKT har svært ul​​ik bakgrunn og kompetanse. Hos oss er det karrieremuligheter både for deg som har lang erfaring og for deg som er nyutdannet.

Som ansatt i Helse Nord IKT, blir du en del av et av Nord-Norges største og mest spennende IT-miljø. Her er du sikret store faglige utfordringer med spennende teknologi.

Hos oss har vi et uformelt og godt arbeidsmiljø. Å få muligheten til å jobbe med effektiv og innovativ IKT for liv og helse, er viktig for våre medarbeidere.

Jobben er viktig, men i Helse Nord IKT har vi også respekt for at ansatte har en familie. Når både jobben og familien krever sitt, kan en fleksibel holdning fra arbeidsgiveren være nøkkelen til en god hverdag. Derfor har vi både fleksibel arbeidstid og hjemmekontorløsning.

Vi har 7,5 times arbeidsdag med betalt lunsj, og gode velferdsordninger når det gjelder skolestart, foreldrepermisjoner og sykdom.​

Se våre ledige stillinger her

 

Møt ansatte i Helse Nord IKT    Sist oppdatert 18.04.2024